Sabtu, 05 Desember 2015

Khasiat dan Manfaat Jelly Gamat Gold G

Gamat emas g Jelly produk kesihatan utama ekstrak timun laut (gamat) 100% yang manfaat jelly gamat gold g semulajadi tanpa campuran sedikit bahan kimia selamat digunakan tanpa sebarang kesan sampingan dan tidak menyebabkan ketagihan sama sekali. Gamat Jelly emas g ekstrak gamat mengandungi Sticophus variegatus, adalah antara gamat yang kita makan dan mempunyai nilai istimewa perubatan tradisional.

Dalil jeli gamat g emas telah membuktikan kesahihannya dengan Sijil Halal Malaysia termasuk (dicetak di bahagian tepi bungkusan) dan telah menerima nombor pendaftaran entiti POM Indonesia adalah seperti berikut: BPOM RI TI 114 645 721

Kuasa khasiat jelly gamat gold g supaya ia berfungsi dengan lebih cepat, membubarkan satu sudu jeli gamat ke dalam 1/2 sd 1 cawan air suam (200 ml). Kacau sehingga dibubarkan sepenuhnya. Minum penyelesaian sehingga habis. Kaedah ini disyorkan untuk pesakit strok, hepatitis, hati dan darah tinggi yang teruk.

Jika anda mengambil ubat-ubatan preskripsi, memberi jarak kira-kira 1-2 jam. Gold-G boleh diambil sebelum atau selepas mengambil ubat. Sebelum dan selepas makan. Jelly Gamat Gold-G Gamat Jelly bukan ubat, tetapi sebagai nutrien atau makanan tetapi menyediakan terapi manfaat. Sangat semulajadi dan selamat tanpa kesan sampingan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar